Keitä me olemme?

Nakkilan helluntaiseurakunta on yksi maamme yli 200 helluntaiseurakunnasta. Olemme n. 40 hengen yhteisö, joka kokoontuu säännöllisesti lähinnä omassa toimipisteessään Helluntaitemppelillä (Kirkkok. 13). Tilaisuuksiimme ovat kaikki tervetulleita. Meille on tärkeää toimia paikkakuntamme ja sen asukkaiden parhaaksi. Tätä toteutamme muun toiminnan lisäksi tekemällä sosiaalista avustustyötä esim. Eväitä elämään-toiminnan avulla. Toimimme myös yhteiskristillisellä tasolla sekä lähetystyössä. Uskomme kolmiyhteiseen Jumalaan ja Raamattuun Jumalan inspiroimana Sanana. Kristuksen ristinkuolema ja ruumiillinen ylösnousemus ovat uskomme kulmakiviä. Niiden kautta tarjotaan jokaiselle Häneen uskovalle syntien anteeksiantamusta, sisäistä rauhaa ja iankaikkista elämää. Korostamme myös Pyhän Hengen työtä nykyajassa. Olemme osa Kristuksen maailmanlaajuista seurakuntaa - olemassa myös Sinua varten.